De eerste week

De eerste week met bewoners zit er alweer op en wat voor week!

1 Mei zijn we officieel begonnen en zijn ook de eerste bewoners ingetrokken. Dhr. J. was al een paar keer langs geweest voor dagbesteding en een beetje wennen aan de nieuwe omgeving. 1 mei trok hij voor het echt in, net als mevr. H.

Ondanks dat dhr. J. en mevr. H. elkaar nog niet kende, klikte het al meteen heel goed. De ene rake opmerking na de ander vliegt hier af en toe om de oren en je ziet het plezier er vanaf stralen.

Halverwege de week is ook dhr. H. ingetrokken en zitten we al op 3 bewoners.

Samen hebben we onderzocht wat iedereen fijn vindt, lekker vind om te eten, leuk vind om te doen en ook vooral nodig heeft.

We hebben deze week heel wat spelletjes gespeeld, gewandeld, gebiljart op onze eigen biljart in de kelder, gekletst, buiten gezeten en van het zonnetje genoten, tv gekeken, gepuzzeld en vooral heel erg van elkaar genoten en met elkaar plezier gemaakt.

Eén antwoord op “De eerste week”

  1. Hoewel ma nog maar pas is overleden, voelt pa zich toch al helemaal op zijn plek hier. Het is zo fijn huiselijk gezellig en Marian legt hem behoorlijk in de watten. Had het niet beter kunnen treffen. Geeft ook ons, de kinderen, een goed gevoel. Complimenten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *